Arbobutler

Babette Pelser

Babette Pelser

Mijn naam is Babette Pelser, werkvermogenspecialist bij Arbobutler. Na jaren van zelfstandig ondernemen en werken in diverse HR gerelateerde rollen en coach heb ik mijn eigen werkvermogen vergroot door de mij aan Arbobutler te verbinden.

Een mens doorloopt allerlei fases in het leven waar verschillende behoeften en vermogens bij passen om in balans te blijven. Durven kijken, luisteren, leren en doen. Daar groeit een mens van.

Als werkvermogenspecialist doe ik dit elke dag, samen met bedrijven en medewerkers van die bedrijven die zich op een moment begeven waarbij het werkvermogen aandacht vraagt. Al dan niet door ziekte en in elk geval een moment van een verstoord evenwicht om welke reden dan ook.

Het geeft voldoening om op een dergelijk moment te helpen om inzicht te krijgen in wat te doen om het evenwicht en werkvermogen terug te winnen. 

De snelle toegang tot mijn professionele en gedreven collega's van de gehele ENRGY in business group, maken het mij mogelijk om echt toegevoegde waarde te kunnen leveren in het herstellen van werkvermogen en plezier in werk. Dat maakt dat ik met plezier naar mijn werk ga!

Bekijk ook onze andere teamleden
Babette Pelser

Babette Pelser

Werkvermogenspecialist

Contactgegevens

Babette Pelser

Gespecialiseerd in

  • Werkvermogen
  • LinkedIn

Stuur een bericht