Arbobutler

Hidde Froentjes

Hidde Froentjes

Ik ben Hidde Froentjes, een van de oprichters van de ENRGY in Business Group. Mijn huidige rol is die van Algemeen Directeur.
Ik hou er van om hard te werken, en ook om op een kleedje in het gras te zitten met mijn gezin, of een uur lang los te gaan in de boksschool of om muziek te maken of te luisteren.

Ik geloof al 15 jaar dat gezonde en gelukkige mensen zorgen voor succesvolle organisaties. Wij noemen dit in ons bedrijf Werkvermogen: het samenspel tussen Gezondheid, Competenties, Motivatie en het Werk zelf. Dit moet in balans zijn met andere belangrijke onderdelen van je leven zoals je gezin, vrienden of sport. Het verbeteren van Werkvermogen vormt de kern van al onze diensten en is dus ook de basis van hoe wij naar onze eigen organisatie en onze mensen kijken.

De ontwikkeling van autonomie is mijn belangrijkste kernwaarde. Voor mij betekent dit dat ik iedere dag met heel veel plezier onze mensen help bij het realiseren van hun ambitieuze doelen. Ik probeer een werkomgeving te creëren die hen inspireert om, vanuit een gezamenlijke visie, zich te ontwikkelen tot de beste professional die ze kunnen zijn.

Ik geloof dat (bedrijfs)gezondheidszorg in Nederland beter kan en beter moet. Werkgevers en werknemers moeten leren om inzetbaarheid in het breedst mogelijke perspectief te zien: als Werkvermogen in plaats van Verzuim. Ik hou ervan om werkgevers en managers te helpen om dit inzicht te vergroten en concreet te vertalen naar beleid, gedrag en vaardigheden om Werkvermogen te optimaliseren. Hiervoor is een duurzaam partnership nodig waarbinnen wij beiden steeds beter worden.

Tja, dan wordt werken wel heel leuk!

Bekijk ook onze andere teamleden
82 0029 Hidde

Hidde Froentjes

Directeur

Gespecialiseerd in

  • Werkvermogenspecialist
  • Organisatieadvies
  • Training
  • LinkedIn

Stuur een bericht