Arbobutler

Liz Weijel

Liz Weijel

Ik ben Liz Weijel en kom oorspronkelijk uit Utrecht. Voor mij staat een goed werkvermogen voor het met energie werk doen, wat bij jou en je gezondheid past. Daarbij spelen de privé-situatie en je directe collega's ook een rol.

Als werkvermogenspecialist ondersteun ik bij het voorkomen en verkorten van ziekteverzuim. Ik help organisaties en medewerkers om te denken in mogelijkheden, waarbij we de grenzen van wat aansluit bij de situatie in het oog houden. Vanuit mijn HR achtergrond snap ik goed welke belangen er kunnen spelen en vanuit ervaring weet ik hoe fragiel een goede balans kan zijn.

Ik geloof in de eigen (veer)kracht van de mensen met wie ik in gesprek ga. Samen zoeken we naar oplossingen, die passen bij jou en jouw situatie. Met praktische handvaten help ik je op weg en bepalen we de eerst volgende stap.

Binnen de Energy in Business Group is er veel expertise aanwezig, waardoor het mogelijk is om maatwerk te leveren en dat geeft me een goed gevoel. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, waardoor ik veel energie uit mijn werk haal.

Naast het werk van de werkvermogenspecialist, geef ik HR advies, training en voer ik RIE's uit. Deze combinatie zorgt voor veel afwisseling en maakt mijn werk extra interessant.

Buiten de energie die ik uit mijn werk haal, geniet ik van hardlopen in de natuur en leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden.

Bekijk ook onze andere teamleden
liz weijel

Liz Weijel

Werkvermogenspecialist

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Werkvermogen
  • LinkedIn

Stuur een bericht