Arbobutler

Maxine van Aken

Maxine van Aken

Ik ben Maxine van Aken, 44 jaar jong en sinds oktober 2014 werkzaam als werkvermogenspecialist bij Arbobutler. Vrienden omschrijven mij als goedlachs, enthousiast, energiek, loyaal en optimistisch.

Balans speelt in mijn leven een belangrijke rol en daarom breng ik, naast het drukke leven in Amsterdam en mijn werk als werkvermogenspecialist, een groot deel van mijn tijd door op het strand waar mijn vriend een strandpaviljoen heeft. Ik hou ervan om buiten te zijn, naar de zee te kijken die nooit hetzelfde is en een gastvrouw te zijn voor iedereen die het paviljoen bezoekt.

Ik heb 15 jaar ervaring op het HR vlak, van werving en selectie, HR advisering, coaching, tot verzuimbegeleiding, waarbij ik altijd de mens als uitgangspunt neem. In mijn rol als werkvermogenspecialist vind ik het belangrijk om een persoonlijke benadering te hebben met aandacht voor de belangen van alle stakeholders. Ik tracht me bij iedere casus in te leven in de situatie om op een natuurlijke wijze te komen tot een gezamenlijke oplossing of beweging.

Bekijk ook onze andere teamleden

Maxine van Aken

Werkvermogenspecialist en vertrouwenspersoon

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Werkvermogen
  • Verzuimmanagement
  • Vertrouwenspersoon
  • LinkedIn

Stuur een bericht