Arbobutler

Patricia van den Berg

Patricia van den Berg

Hallo! Mijn naam is Patricia van den Berg, woonachtig in Amsterdam, en gek op deze stad!

Mijn werkervaring is divers, vanuit de financiële dienstverlening ben ik op mijn 26e toch nog een HBO studie gaan volgen. Dit werd Maatschappelijk Werk & Dienstverlening. Een erg leerzame studie, waarbij ik veel geleerd heb over communicatie, mensen in het algemeen en mijzelf. Daarna als intercedente gestart bij een uitzendbureau. Ik heb hier veel geleerd, met name op commercieel vlak, maar ik miste toch de menselijke kant. Vandaar uit ben ik gaan werken als re-integratieconsulent voor mensen in de bijstand. Na vier jaar wilde ik mij meer ontwikkelen/specialiseren op het gebied van verzuim en ben ik aan de slag gegaan als casemanager. Ik begeleidde dossiers voor diverse midden- en kleinbedrijven, van horeca tot bouwondernemingen.

Via via kwam ik uiteindelijk in contact met Lisette Versteeg en na een leuk gesprek was ik om, Arbobutler past bij mij! De sfeer onderling, de visie van Het huis van Werkvermogen en dat er veel mogelijk is om mezelf te ontwikkelen sprak mij enorm aan. Na een paar jaar als werkvermogenspecialist te hebben gewerkt kwam er een kans om de personal assistent van onze drie directeuren te worden. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en de stap gewaagd. Uiteraard een wereld van verschil met het managen van verzuim bij werkgevers, echter nu manage ik de directie en dat is ook een klus hoor!

Daarnaast ben ik externe vertrouwenspersoon voor een aantal van onze klanten. Zo blijf ik betrokken bij het werkveld en help ik werknemers bij het kiezen van de juiste oplossing voor hun problemen. Erg leuk om dit naast mijn PA functie te blijven doen. Wellicht tot ziens!

Bekijk ook onze andere teamleden
patricia van den berg web 32 82 2018

Patricia van den Berg

Personal Assistant

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Regelen en organiseren
  • Plannen
  • Vertrouwenspersoon
  • LinkedIn

Stuur een bericht