Arbobutler

uit-Arno Doodeman

Arno Doodeman

Mijn naam is Arno Doodeman en ik ben geboren en getogen in de gemeente Waterland in Noord-Holland. Na een economische opleiding te hebben gevolgd aan de HEAO in Amsterdam ben ik in de praktijk meer en meer geïnteresseerd geraakt in het enorme belang van het welzijn en inzetbaarheid van medewerkers in bedrijven en andere organisaties. Hierbij telt voor mij zowel het belang van werknemer als van werkgever en is een optimale wederkerigheid essentieel.

Vanuit mijn functie als werkvermogenspecialist en register-arbeidsdeskundige bij Arbobutler heb ik de ruimte mijn kennis en ervaring optimaal in te zetten voor mijn klanten. Werken bij een gedreven en positieve organisatie als Arbobutler zorgt ervoor dat wij elkaar inspireren en daardoor met verve onze klanten helpen het verzuimmanagement verder te professionaliseren.

Alle ontwikkelingen op het gebied van verzuim zorgen ervoor dat er voor mij steeds nieuwe uitdagingen liggen. Ik ga er vanuit dat er voor een ieder een passende werkplek kan zijn. Het bewust maken van werkgevers en werknemers van mogelijkheden en verantwoordelijkheden en het maken van keuzes vormt hierbij de sleutel. Dat ik hier een bijdrage aan kan leveren geeft mij dagelijks veel energie.

Bekijk ook onze andere teamleden
82 0035 arno

uit-Arno Doodeman

Werkvermogenspecialist en Arbeidsdeskundige

Contactgegevens

  • LinkedIn

Stuur een bericht