Arbobutler

uit-Lisette Versteeg

Lisette versteeg

Ik ben Lisette Versteeg en ben na mijn studies fysiotherapie en bewegingswetenschappen in 2006 gaan werken bij de ENRGY in Business Group. Eerst als fysiotherapeut bij ENRGY en later als werkvermogenspecialist bij Arbobutler. In 2010 heb ik de keuze gemaakt om Arbobutler te verlaten om er na 1,5 jaar weer terug te komen. En daar heb ik geen moment spijt van gehad!

Ik heb de organisatie zien groeien van 4 collega's naar ons huidige team van bevlogen professionals en daar ben ik trots op! Ik krijg er energie van om onderdeel uit te maken van een groeiende en dynamische organisatie die zich blijft ontwikkelen. En waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Zo heb ik de opleiding tot arbeidsdeskundige afgerond en ben ik inmiddels werkzaam arbeidsdeskundige.

Waarom ik iedere dag weer met plezier naar mijn werk ga? Om samen met de andere labels een bijdrage te kunnen leveren aan het werkvermogen van onze klanten en medewerkers. En om mijn managementrol te kunnen combineren met mijn inhoudelijke expertise als arbeidsdeskundige.

Bekijk ook onze andere teamleden
lisette versteeg web 28 82 2018

uit-Lisette Versteeg

Arbeidsdeskundige

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Arbeidsdeskundige
  • LinkedIn

Stuur een bericht