Arbobutler

uit-Saskia Aling

Saskia Aling

Mijn naam is Saskia Aling. Ik ben werkzaam als Werkvermogenspecialist en Arbeidsdeskundige bij Arbobutler. Ik werk vanuit de vestiging in Rotterdam voor met name klanten in de regio Zuid-Holland.

Na mijn HBO opleiding Personeel & Arbeid aan de Hanzehogeschool in Groningen, heb ik later naast mijn werk de Post-HBO opleiding Bedrijfskundig Management aan de HES in Amsterdam afgerond. In september 2015 heb ik de Post-HBO opleiding tot Arbeidsdeskundige bij Capabel in Rotterdam voltooid. Voordat ik bij Arbobutler kwam werken, ben ik bijna 15 jaar werkzaam geweest in het HR vak. Als voormalig HR Adviseur kan ik mij goed inleven in de uitdagingen en problemen van zowel werkgevers als werknemers op het gebied van ziekteverzuim en re-integratie. Ik heb ruime ervaring in het beïnvloeden en sturen op verzuimpreventie, verzuimreductie en het bevorderen van werkhervatting.

Ik heb gekozen voor deze carriereswitch, omdat ik mij graag wil specialiseren in dit vakgebied. Nagaan wat iemand met zijn mogelijkheden nog wel kan doen, het liefst in duurzaam werk, vind ik een mooie uitdaging. De vele leuke contacten, de afwisseling en uitdagingen in mijn werk op het gebied van re-integratie en duurzame inzetbaarheid maken mijn werk zo leuk!

Bekijk ook onze andere teamleden

uit-Saskia Aling

Werkvermogenspecialist

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Verzuimmanagement
  • Werkvermogen
  • Arbeidsdeskundige
  • LinkedIn

Stuur een bericht